Beautiful People Exposition 2018

Van zaterdag 9 juni t/m zondag 24 juni organiseert Van Loon Galleries Beautiful People Exposition 2018. Voor deze bijzondere expositie, met als thema de mens, zal de galerie aan de Taalstraat, tuin en de naastgelegen Mariakerk als locatie dienen.

Ruim 20 nationale en internationale bekende kunstenaars zullen speciaal voor deze unieke expositie werk vervaardigen. Van schilderijen en beelden tot glasobjecten en sculpturen allemaal rondom het thema: de mens.

Beautiful People Exposition 2018 is vrij toegankelijk voor publiek en biedt dan ook volop mogelijkheden om uw relaties optimaal te onderhouden en/of te netwerken. Gedurende 16 dagen kunt u deze hoogwaardige expositie bezoeken en is het ook mogelijk om culinair te genieten. Er wordt dagelijks een speciale lunchkaart aangeboden en bezoekers kunnen onder het genot van een goed glas wijn genieten van kunst in optima forma.

De Beautiful People Exposition is dagelijks te bezoeken van 9 t/m 24 juni 2018 tussen 11.00 en 18.00 uur in de Mariakerk en de galerie in Vught. Toegang is gratis.

“De Mariakerk zal middels decor, licht en geluid worden omgetoverd tot expositieruimte waarbij de mystieke sfeer van de kerk zorgt voor een unieke ambiance waarin de prachtige kunstobjecten centraal staan.”

Pop-up brasserie

Laat het team van Wijnstra Catering u trakteren op een unieke culinaire beleving.

De openingstijden van de brasserie zijn elke dag van 11.00 tot 18.00 uur.

Voor reserveringen: +31(0)13 - 820 03 99 of info@wijnstracatering.nl

MENU