Biënnale brasserie

Wijnstra Catering is dit jaar trotse partner van de Biënnale Brabant en opent een pop-up brasserie en restaurant tijdens de Biënnale Brabant in de Koepelhal.

De Biënnale Brasserie staat net als de kunstbeurs zelf vol van belevingen. Wij zorgen voor een culinaire omlijsting van uw lunch of diner en maken uw dag tot een ware beleving.

Kom lekker genieten van een heerlijk gebakje met een lekkere kop koffie, smakelijke lunch, verrassende high tea, high wine of ongedwongen borrelen met lekkere hapjes na een dagje genieten van alle kunst.

Reserveren

Voor a la carte lunchen is reserveren niet verplicht, wel fijn, dan houden wij een tafeltje voor u vrij. Reserveren kan ook op de ochtend van uw beurs bezoek. Bij gezelschappen van 10 of meer personen vragen wij u vooraf te reserveren.

Wilt u op een unieke locatie lunchen of dineren met een gezelschap tijdens of na sluiting van de beurs, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Het Wijnstra Catering team zit “borden vol ideeën” en wil uw beurs bezoek compleet maken met een stukje culinaire beleving!

De Biënnale Brasserie is iedere dag geopend van:
11:00 -18:00 uur.

Info en reserveringen via:
info@wijnstracatering.nl of 06-52666790

MENU