Art Vught 2022, Van Loon Galleries

Buitenexpositie Art Vught 2022

Van vrijdag 10 juni tot en met zondag 19 juni wordt het plein voor de galerie in het bruisende centrum van Vught omgetoverd tot een zomerse buitenexpositie met de nieuwste werken van ruim vijftien (inter)nationale kunstenaars.

 

Art Vught

Van Loon Galleries heeft een nieuw kunstevenement in het leven geroepen: Art Vught. Negen dagen lang wordt het gehele plein dat grenst aan de galerie in het centrum van Vught omgetoverd tot een zomerse belevingsexpositie in een park- achtige omgeving. Ruim vijftien (inter)nationale kunstenaars uit de (sub)top van de kunstwereld stellen hun nieuwste werken tentoon. Zo proberen we (letterlijk) de drempel weg te nemen voor een bezoek aan de galerie en een zo groot mogelijke groep mensen uit te nodigen om naar hedendaagse kunst te kijken. Tevens vieren we met dit evenement dat Van Loon Galleries maar liefst vijftien jaar lang deel uitmaakt van Vught.

Naast de buitenexpositie aan het plein aan de Heuvel is er tevens een groepsexpositie van ruim dertig kunstenaars te bewonderen in het pand. Ik wens u heel veel plezier en inspiratie bij het bekijken van de kunstwerken. En mocht u geraakt worden door of een vraag hebben over een kunstwerk dan kunt u wellicht de maker aanspreken, want verschillende kunstenaars zijn tijdens Art Vught aanwezig. Of u kunt uiteraard mij of één van mijn collega’s vragen om meer informatie; we zijn u graag van dienst.

 

Officiële opening

Art Vught is vanaf vrijdag 10 juni vrij toegankelijk te bezoeken. Laat u inspireren door de veelzijdige kunstwerken en ga in gesprek met de aanwezige kunstenaars.

 

Openingstijden/locatie Art Vught

Maandag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur aan de Heuvel 4 te Vught.

“Ruim vijftien (inter)nationale kunstenaar uit de (sub)top van de kunstwereld stellen hun nieuwste werken tentoon in de buitenlucht.” – Joris van Loon

Janos Bittenbinder, Van Loon Galleries
Jenny Boot, Van Loon Galleries
Anneke van den Hombergh, Van Loon Galleries
La Silencia, Ans Zondag Van Loon Galleries