Leve de Lente Groepsexpositie, Van Loon Galleries

Groepsexpositie Leve de Lente

De nieuwste werken van ruim 30 kunstenaars zijn van zaterdag 14 mei tot en met zondag 26 juni 2022 te bewonderen bij Van Loon Galleries.

 

Leve de lente!

De lente staat voor de dagen die langer worden, het zonlicht dat sterker wordt, de krokussen die weer opduiken en de blaadjes die aan de bomen groeien. Maar bovenal staat dit seizoen voor de positieve invloed die het op ons als mens heeft. De lente geeft nieuwe energie en zorgt voor een positief gevoel.

Tijdens de Leve de Lente Expositie brengen kunstenaars een ode aan de lente. De moderne, kleurrijke interpretaties van deze heden- daagse kunstenaars vormen samen een zinnenprikkelende mix van schilderijen, tekeningen, sculpturen en (3D) fotografie. Iedere kunstenaar draagt met hun nieuwste werk bij aan het bijzondere palet aan stijlen, waarin steeds de verbeelding van de lente centraal staat.

 

Officiële opening

De feestelijke opening van deze bijzondere groepsexpositie vindt plaats op zondag 15 mei vanaf 12.00 uur. Laat u inspireren door de veelzijdige pracht van de lente, onder het genot van een hapje, drankje en persoonlijke gesprekken met de aanwezige kunstenaars.

 

Openingstijden Van Loon Galleries

Woensdag t/m vrijdag: 11.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 12.00 – 17.00 uur of op afspraak

“Laat u inspireren door de veelzijdige pracht van de lente.” – Van Loon Galleries

Janos Bittenbinder, Van Loon Galleries
Jenny Boot, Van Loon Galleries
Stefan Gross, Van Loon Galleries
Anneke van den Hombergh, Van Loon Galleries