Expositie Andrej Jakab

Onnavolgbare sculpturen van kleur en licht en raadselachtige uitstralingen gevormd in glas, ontworpen door één van de bekendste grootheden in de Oost-Europese glaskunst: Andrej Jakab.

We zijn waanzinnig trots dat we de werken van Andrej Jakab vanaf 6 oktober mogen exposeren bij Van Loon Galleries. De spraakmakende Slowaakse glaskunstenaar verdiept zich al sinds 1989 op onnavolgbare wijze in de mogelijkheden van optisch glas. Door het toepassen van bewerkelijke technieken als fusing, slijpen, polijsten en het verbinden met composieten, laat hij zien hoe eindeloos de mogelijkheden zijn. Zijn vakmanschap is fenomenaal: met zijn werken heeft Jakab de Oost-Europese glaskunst als geen ander op de kaart gezet.

De officiële opening van deze bijzondere expositie van Andrej Jakab is op zondag 7 oktober vanaf 14.00 uur. Laat u inspireren door door een besloten, kristalheldere en geometrische wereld van mistige, kleurige flarden en nevelsluiers.

Openingstijden Gallery Woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur of op afspraak.


Bekijk hier de uitnodiging

“Deze kristalheldere, besloten werken met een indrukwekkend speelveld van licht, kleur, nevel en mist bieden de ruimte om zelf invulling te geven aan wat zich daadwerkelijk in het werk afspeelt.”


Jakab Andre glaskunst
Jakab Andre glaskunst
Jakab Andre glaskunst
Jakab Andre glaskunst
MENU