Expositie fotografie Micky Hoogendijk

Van Loon Galleries presenteert van 17 tot en met 31 maart 2019 het werk van fotografe Micky Hoogendijk. Haar expositie bestaat uit werken die de verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen. Ultieme kwetsbaarheid staat hierin centraal. Tijdens haar shoots regisseert ze haar modellen minutieus tot een ontspanning waarin zij hun schaamte vrijmoedig willen afleggen.

De krachtige beelden die getoond worden op de expositie vormen het resultaat van de nieuwsgierigheid van de fotograaf naar het 'anders' zijn van mensen en objecten. Soms speelt zij met perspectief, soms met een andere blik op de werkelijkheid. Bij alle werken is er de continue zoektocht, de beweging die de kijker aan het denken zet.

Micky Hoogendijk

Micky Hoogendijk verdiende haar sporen als creative director, actrice, fotograaf in een internationale context. Micky Hoogendijk (1970) woont en werkt momenteel in Brabant. Na zestien jaar buitenland, waarvan de laatste negen jaar in de US, keerde ze eind 2018 terug naar Nederland.

Welkomstborrel

Van Loon Galleries nodigt u uit voor de welkomstborrel op zondag 17 maart 2019 vanaf 14.00 uur in onze galerie aan de Taalstraat 51 in Vught.

Openingstijden Gallery

Woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur of op afspraak.

“Ik ben nieuwsgierig naar het 'anders' zijn van mensen en objecten.”


Micky Hoogendijk bij Van Loon Galleries
Micky Hoogendijk bij Van Loon Galleries
Micky Hoogendijk bij Van Loon Galleries
Micky Hoogendijk bij Van Loon Galleries
MENU