Flowers Expositie

Bloemen zijn al eeuwenlang een bron van inspiratie voor kunstenaars wereldwijd. Van Gogh’s Zonnebloemen, Monet’s Waterlelies: de levendige kleuren en vormen van bloemen hebben een magische aantrekkingskracht op eenieder van ons.

Van zaterdag 25 augustus t/m zondag 30 september brengen acht kunstenaars een ode aan de bloem bij Van Loon Galleries. De moderne, kleurrijke interpretaties van deze hedendaagse kunstenaars vormen samen een zinnenprikkelende mix van schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken en 3D fotografie. Iedere kunstenaar exposeert 4 tot 6 kunstwerken en draagt zo bij aan het bijzondere palet aan stijlen, waarin steeds de verbeelding van de bloem centraal staat.

De officiële opening van deze bijzondere Flowers Expositie is op zondag 26 augustus vanaf 14.00 uur. Laat u inspireren door de veelzijdige pracht van bloemen, onder het genot van een hapje, drankje en persoonlijke gesprekken met de aanwezige kunstenaars.

Lees hier de blog 'Zeg het met bloemen' van Kim van Oirschot

Openingstijden Gallery

Woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur of op afspraak.

Uitnodiging voorkant

Bekijk hier de uitnodiging

“Voor de een staat de bloem symbool voor schoonheid; een ander wordt geraakt door de mystieke kracht van de natuurlijke vormen.”


Pollen
Gross
Helmantel
Walle
Spaendonck
Jedrysko
Doorn
Robb
MENU