Van Loon Galleries

Van Loon Galleries behoort tot de grootste kunstgaleries van Nederland. De galerie exposeert een groot aanbod van verschillende (inter)nationale kunstenaars uit de (sub)top van de hedendaagse kunstwereld. Van Loon Galleries is gespecialiseerd in expressieve figuratieve kunst. Alle mogelijke vormen binnen deze specialisatie van beeldende kunst zijn vertegenwoordigd; van beelden tot schilderijen en van glasobjecten tot gaas-sculpturen.

Zowel in het bijzondere monumentale pand in Vught waarin de galerie gehuisvest is, als op het grootschalige door ons jaarlijks georganiseerde kunstevenement de ‘Biënnale’ (een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting) kunt u onze kunst bewonderen. Meer te weten komen over deze belevingsexpositie waar de kunst van ruim 40 gerenommeerde kunstenaars zo’n 23.000 bezoekers trekt? Klik dan hier.

Wilt u de galerie een bezoek brengen?

De gloednieuwe galerie aan de Heuvel 4 in het bruisende centrum van Vught is van woensdag tot en met zondag geopend.

Openingstijden galerie:

Woensdag t/m vrijdag: 11.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 12:00 – 17:00 uur of op afspraak
Heeft u vragen voor ons? Dan kunt u ons uiteraard altijd bellen via 073 6840015 of mailen via info@vanloongalleries.com.

“De galerie exposeert een groot aanbod van verschillende (inter)nationale kunstenaars uit de (sub)top van de hedendaagse kunstwereld”

Biennale_Veghel2018
BiennaleBrabant2019
BiennaleBrabant2019
Van Loon Galleries
BiennaleBrabant2019