SAVE THE DATE: WINTER ART FAIR (18-27 NOVEMBER 2022)

Winter Art Fair banner

Nieuwe belevingsexpositie: Winter Art Fair Oisterwijk

Van vrijdag 18 november tot en met zondag 27 november organiseert Van Loon Galleries de gloednieuwe belevingsexpositie Winter Art Fair 2022. Voor deze bijzondere expositie met een sfeervol winters thema, zal het prachtige Hotel de Leijhof in Oisterwijk als locatie dienen.

 

20 (inter)nationale kunstenaars

Ruim 20 (inter)nationale kunstenaars uit de top van de hedendaagse kunstwereld vervaardigden speciaal voor dit evenement nieuwe kunstwerken. Van schilderijen en sculpturen tot glas- en fotokunst, alles is te bewonderen tijdens de Winter Art Fair. Hotel de Leijhof zal middels decor, licht en geluid worden omgetoverd tot een belevingsexpositie. Hierbij zorgen de sfeervolle omgeving van het hotel en de warme winterse aankleding voor een goede ambiance waarin de prachtige kunst centraal zal staan.

 

Culinair genieten

Gedurende 10 dagen kunt u deze hoogwaardige kunstexpositie bezoeken en is het tevens mogelijk om culinair te genieten tijdens uw bezoek. Er wordt dagelijks een speciale lunch- en dinerkaart en een aantal unieke arrangementen aangeboden in restaurant The George van Hotel de Leijhof. Bezoekers kunnen onder het genot van een warme kop koffie of een goed glas wijn genieten van kunst in optima forma.

Im-perfection Rabarama

Collectie Rabarama strijkt neer in Oisterwijk

Speciaal voor de Winter Art Fair komt de reizende collectie met de nieuwste bronzen beelden van wereldberoemd kunstenaar Rabarama vanuit Italië overgevlogen naar Oisterwijk. Deze verzameling zal centraal staan tijdens de winterse belevingsexpositie.

 

Expositie ‘Ubi Ubi Es’

Rabarama wil dat deze expositie een uitnodiging is om een introspectieve reis in onszelf aan te gaan. Via de getoonde sculpturen moedigt de kunstenaar iedereen aan om zich te concentreren op een zelfbewustzijnspad dat eenieder vrij zal maken, in de puurste betekenis van deze term. Alleen wanneer we elke eigenaardigheid die ons uniek maakt accepteren en waarderen, zullen we in staat zijn onze liefde en innerlijke energie te projecteren op het universum dat ons omringt. De expositie is vernoemd naar het Latijnse ‘Ubi Ubi Es’; waar je ook bent, wees niet bang om je angsten te omarmen, maar onder ogen te zien.

Een bijdrage voor Villa Pardoes

Tijdens een bezoek aan de Winter Art Fair is het mogelijk om vrijwillig een donatie te doen (als symbolische entreeprijs) aan Villa Pardoes en hiermee bij te dragen aan een onvergetelijke vakantiebeleving.

Villa Pardoes is een sprookjesachtig vakantieverblijf waar jaarlijks 600 ernstig zieke kinderen van 4 t/m 12 jaar samen met hun gezin genieten van een unieke vakantie. Het verblijf is gratis voor alle gasten. Kinderen kunnen in de Villa in een veilige en prikkelrijke omgeving spelen en samen avonturen beleven. Ouders kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen met lotgenoten. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Adres Winter Art Fair 2022

Hotel de Leijhof
Heusdensebaan 7
5061 PM Oisterwijk

“De sfeervolle omgeving van het hotel en de warme winterse aankleding zorgen voor een goede ambiance waarin de prachtige kunst centraal zal staan.” – Joris van Loon