KUNSTKOOPREGELING: KUNST TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN

KunstKoopregeling Van Loon Galleries

KunstKoop voor kunstkopers

Bent u fervent kunstkijker, maar denk je dat kunst kópen alleen is weggelegd voor de happy few? Dan hebben we goed nieuws voor u! Met de KunstKoop hoeft u een kunstwerk niet in één keer te betalen, maar maakt u zichzelf wel in één klap kunstverzamelaar. Of het nou een foto is, een schilderij of een sculptuur, met de KunstKoop geeft u een upgrade aan uw interieur.

Rabarama KunstKoop Van Loon Galleries

Kunst toegankelijk maken voor iedereen

Aangezien de galerie als missie heeft om kunst toegankelijk te maken voor iedereen, nemen we uiteraard ook deel aan de KunstKoop. Met de KunstKoop van de Mondriaan Stichting kunnen particulieren kunst op afbetaling kopen. U betaalt namelijk niet het totaalbedrag ineens, maar sluit een renteloze lening af. Die lost u af in maandelijkse termijnen gedurende in een periode van maximaal drie jaar. Het Mondriaan Fonds neemt de rente voor zijn rekening. 100% kunst | 0% rente.

Aan de KunstKoop doen zo’n 125 galeries mee, verspreid over het hele land. De deelnemende galeries, waaronder Van Loon Galleries, zijn door het Mondriaan Fonds geselecteerd op onder meer professionaliteit en de kwaliteit van hun tentoonstellingsprogramma.

Wilt u meer te weten komen over de KunstKoopregeling? Stuur een e-mail naar info@vanloongalleries.com of bel ons via 073-6840015.

“Bij Van Loon Galleries is het ultieme doel om kunst toegankelijk te maken voor iedereen” – Joris van Loon