Van Loon Galleries zoekt Galerie Manager

Pand Van Loon Galleries

Galerie Manager

Word jij helemaal blij als jij van alles mag regelen en continu lekker in de weer bent in een prachtige kunstgalerie? Vind jij het leuk om het centrale aanspreekpunt te zijn voor zowel klanten, leveranciers als kunstenaars? En heb je ervaring op het gebied van een marketing en communicatie? Dan ben jij de Galerie Manager die wij zoeken voor Van Loon Galleries in Vught!

Wat ga je doen?

Van Loon Galleries behoort tot de grootste kunstgaleries van Nederland. Sinds haar oprichting in 2007 exposeert de kunstgalerie een groot aanbod van verschillende (inter)nationale kunstenaars uit de (sub)top van de hedendaagse kunstwereld. We organiseren exposities, nemen deel aan beurzen en organiseren onze eigen evenementen waaronder de Biënnale Brabant en Biënnale Veghel.

Als Galerie Manager bestaan je werkzaamheden uit een combinatie van meerdere taken. Je bent het eerste aanspreekpunt in onze internationaal opererende galerie. Je ontvangt gasten in de galerie en zorgt dat zij zich welkom voelen. Tevens is ook de ondersteuningen bij evenementen zowel front office als backoffice een belangrijke rol die jij gaat invullen.

Team Van Loon Galleries

Dit doe jij ook:

– Verantwoordelijk voor social media, website beheer, digitale nieuwsbrieven, persberichten
– Tijdens deze stage heb ik mee mogen werken aan de Biënnale Brabant, de website, nieuwsbrieven, retourlijsten maken, Instagram en Facebook beheren en klanten en kunstwerken in het bestand invoeren.

 

Wie ben jij?

– Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding met een evenementen en/of marketing achtergrond
– Je bent enthousiast, sociaal en proactief
– Je hebt een flexibele instelling en een hands-on-mentaliteit
– Je bent 32 uur en afwisselend een dag in het weekend beschikbaar

Enthousiast? Stuur jouw CV!

Kortom, het is een functie waarin eigen initiatief en jouw inbreng zeer gewaardeerd worden! Ben jij die doener, heb je affiniteit met kunst én spreekt deze dynamische functie in een jong, energiek bedrijf je aan? Dan kijken wij ernaar uit je te ontmoeten.

Graag ontvangen wij je CV met korte motivatie per e-mail, Kim van Oirschot – kim@vanloongalleries.com

“Ben jij die doener, heb je affiniteit met kunst én spreekt deze dynamische functie in een jong, energiek bedrijf je aan?”