Van Loon Galleries beantwoordt ál uw kunstvragen!

Van Loon Galleries: Kunstwijzer!

Kunstwijzer: antwoord op al uw vragen over kunst

Van Loon Galleries introduceert iets nieuws: Kunstwijzer! In dit nieuwe online item van de galerie beantwoorden we álle vragen die u wellicht heeft op het gebied van kunst. Deze vragen mogen dan ook over werkelijk álles gaan binnen de kunstwereld: kunst in het algemeen, kunstenaars, materialen, technieken, prijzen of over de galerie zelf!

Hoe komen nieuwe kunstenaars in aanmerking voor een plek bij Van Loon Galleries? Hoe worden de prijzen van kunstwerken bepaald? Wanneer behoort fotografie tot de kunstwereld? Wanneer vindt de volgende editie van de Biënnale weer plaats? Wanneer kan een werk als een kunstwerk bestempeld worden? Geen vraag is te gek!

Heeft u dus een brandende vraag voor ons? Stuur ons een e-mail, een bericht via de socials of stuur een brief met deze vragen. Wij zullen vervolgens in korte video’s op zoek gaan naar al de antwoorden op de verschillende vragen die u heeft. We zien uw inzending graag tegemoet!

E-mail Van Loon Galleries Kunstwijzer

Hoe worden kunstenaars geselecteerd bij de galerie?

Na een aantal jaar heeft de galerie al een prachtige selectie van (inter)nationale kunstenaars uit de (sub)top van de hedendaagse kunstwereld om zich heen verzameld. Maar uzelf aanmelden als potentiële kunstenaar bij de galerie is uiteraard altijd mogelijk! Hoe? Stuur een e-mail naar info@vanloongalleries.com met hierin informatie over uzelf als kunstenaar, de werken die u maakt (en momenteel nog beschikbaar zijn) en verwijs ons door naar eventuele websites/socials. We zullen de e-mail vervolgens zorgvuldig lezen en beantwoorden. We zien uw mail graag tegemoet!

“Geen vraag is te gek!”