Hoe is het om stage te lopen bij Van Loon Galleries?

Biënnale Brabant Tilburg 2021

Stage bij Van Loon Galleries

Ik ben Dieuwertje Andela en heb de afgelopen 5 maanden met veel plezier stagegelopen bij Van Loon Galleries! Ik studeer aan de opleiding Media & Evenementenmanagement aan Sint Lucas in Boxtel. Voordat ik hier begon kende ik het bedrijf al via mijn familie, daardoor voelde het al snel vertrouwd aan en was mijn keuze snel gemaakt! Tijdens deze stage leer je verschillende dingen maar heb je altijd al mee willen werken aan een evenement? Dan ben je hier op de juiste plek!

Stage Van Loon Galleries Dieuwertje Andela

Waar mag je allemaal aan meewerken?

Tijdens deze stage heb ik mee mogen werken aan de Biënnale Brabant, de website, nieuwsbrieven, retourlijsten maken, Instagram en Facebook beheren en klanten en kunstwerken in het bestand invoeren.

 

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meeste trots op dat ik mee mocht helpen met de Biënnale Brabant en toen twee kunstwerken heb verkocht. De Biënnale Brabant is een kunstevenement die elk jaar wordt georganiseerd, er zijn daar meer dan 400 kunstwerken van 40 verschillende kunstenaars te bewonderen. Ik kreeg een kijkje hoe het gaat in de realiteit en die ervaring was super!

Hoe is het om deel uit te maken van het team?

Het team Van Loon Galleries bestaat uit 5 mensen, een klein team die goed op elkaar is ingesteld en dat vond ik zelf erg fijn. Ik voelde me meteen erg welkom. De samenwerking ging altijd vloeiend en er werd goed gecommuniceerd.

Zou je de stage aan anderen aanbevelen?

Deze stage bij Van Loon Galleries zou ik zeker aanbevelen omdat je in een superleuk team te recht komt, je leert veel verschillende dingen, je krijgt een kijkje in de realiteit en je krijgt ruimte om je eigen ideeën werkelijkheid te maken.

“Je krijgt ruimte om je eigen ideeën werkelijkheid te maken”