Onze gloednieuwe galerie aan de Heuvel 4

Rob Zweerman Van Loon Galleries Vught

De gloednieuwe galerie aan de Heuvel 4

Op 4 juli was het dan eindelijk zover, we mochten u verwelkomen in het gloednieuwe pand van Van Loon Galleries aan de Heuvel 4 in het centrum van Vught. De afgelopen twee weken hebben we al ontzettend veel (nieuwe) gasten mogen ontvangen in de monumentale stadsvilla. Wij willen iedereen die ons al een bezoek heeft kunnen brengen, namens het volledige team van Van Loon Galleries bedanken voor de onvergetelijke eerste openingsweken.

Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om de nieuwe galerie binnen te lopen? Bezoek ons dan tijdens onderstaande openingstijden. Wilt u een sneak peek in de prachtige kunst van de galerie? Klik dan op de volgende link: https://youtu.be/oUm6TH6UnLU

Monumentale stadsvilla

De prachtige monumentale stadsvilla waarin de galerie vanaf heden gevestigd is, heeft een bijzondere achtergrond. Het pand is in 1864 gebouwd als pastorie van de naastgelegen Sint-Petrus kerk. Zowel de pastorie als de kerk, voorzien van een neo-romaanse bouwstijl, zijn ontworpen door bekend architect Carl Weber. Het pand met marmeren vloertegels, hoge plafonds en een gloednieuwe barkamer, is het perfecte nieuwe decor voor het enorme en gevarieerde aanbod aan kunst die de galerie te bieden heeft.

Doordat de galerie zich in het centrum van Vught bevindt, is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving voor een bezoek aan de galerie.

“Het pand heeft marmeren vloertegels, hoge plafonds, een gloednieuwe barkamer en prachtig lichtval.”

Openingstijden galerie

Woensdag t/m vrijdag: 11.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 12.00 – 17.00 uur of op afspraak