Van Loon Winter Art Fair

De Winter Art Fair 2022 Oisterwijk

Van vrijdag 18 november tot en met zondag 27 november organiseert Van Loon Galleries de gloednieuwe belevingsexpositie Winter Art Fair 2022. Voor deze bijzondere expositie met een sfeervol winters thema, zal het prachtige Hotel de Leijhof in Oisterwijk als locatie dienen.

Ruim 20 (inter)nationale kunstenaars uit de top van de hedendaagse kunstwereld vervaardigden speciaal voor dit evenement nieuwe kunstwerken. Van schilderijen en sculpturen tot glas- en fotokunst, alles is te bewonderen tijdens de Winter Art Fair. Hotel de Leijhof zal middels decor, licht en geluid worden omgetoverd tot een belevingsexpositie. Hierbij zorgen de sfeervolle omgeving van het hotel en de warme winterse aankleding voor een goede ambiance waarin de prachtige kunst centraal zal staan.

Gedurende 10 dagen kunt u deze hoogwaardige kunstexpositie bezoeken en is het tevens mogelijk om culinair te genieten tijdens uw bezoek. Er wordt dagelijks een speciale lunch- en dinerkaart en een aantal unieke arrangementen aangeboden in restaurant The George van Hotel de Leijhof. Bezoekers kunnen onder het genot van een warme kop koffie of een goed glas wijn genieten van kunst in optima forma.

 

De Winter Art Fair is dagelijks te bezoeken van 18 t/m 27 november 2022 tussen 11.00 en 18.00 uur in Hotel de Leijhof in Oisterwijk. Toegang en parkeren (voor de deur) is gratis.

Adres Winter Art Fair 2022: Heusdensebaan 7 te Oisterwijk

“Hotel de Leijhof in Oisterwijk wordt omgetoverd tot een belevingsexpositie in winterse sferen.”

Rabarama, Winter Art Fair 2022

Collectie Rabarama strijkt neer in Oisterwijk

Speciaal voor de Winter Art Fair komt de reizende collectie met de nieuwste bronzen beelden van wereldberoemd kunstenaar Rabarama vanuit Italië overgevlogen naar Oisterwijk. Deze verzameling zal centraal staan tijdens de winterse belevingsexpositie.

Expositie ‘Ubi Ubi Es’

“Mijn leven is hier, mijn leven is nu. Ik ben mijn eigen plek, ik ben mijn eigen moment.” Rabarama wil dat deze woorden een uitnodiging zijn om een introspectieve reis in onszelf aan te gaan. Alleen wanneer we elke eigenaardigheid die ons uniek maakt accepteren, zullen we in staat zijn onze liefde en innerlijke energie te projecteren op het universum dat ons omringt. De expositie is vernoemd naar het Latijnse ‘Ubi Ubi Es’; waar je ook bent, wees niet bang om je angsten te omarmen, maar onder ogen te zien.

Hotel de Leijhof Oisterwijk

Hotel de Leijhof

Hotel de Leijhof in Oisterwijk zal voor de Winter Art Fair middels decor, licht en geluid volledig worden omgetoverd tot een belevingsexpositie. Hierbij zorgen de sfeervolle omgeving van het hotel en de warme winterse aankleding voor een goede ambiance waarin de prachtige kunst centraal zal staan.

Restaurant The George

Laat het team van restaurant The George, onderdeel van Hotel de Leijhof, u trakteren op een u culinaire beleving. Naast onderstaande arrangementen is het tevens mogelijk om dagelijks à la carte te lunchen of dineren in het restaurant en te borrelen in de cocktailbar.

Dagelijks geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

Hotel de Leijhof Oisterwijk

Culinair genieten tijdens uw bezoek aan de Winter Art Fair

Lunch en diner arrangement

Keuzemenu Lunch/Diner

• 2 gangen keuzemenu: €35,- p.p.
• 3 gangen keuzemenu: €45,- p.p.
• 4 gangen keuzemenu: €55,- p.p.

Inclusief mokka en friandises

Seafood arrangement

SEAFOOD ARRANGEMENT

• Oesters
• Sushi
• Sashimi
• Kleine Hawaïaanse poké bowl

€27,50 p.p.

Chef's Table Experience

Chef's Table Experience

• Culinaire wereldreis
• 6 gangen menu
• Champagne- & wijnarrangement
• Maximaal 10 personen

€140,- p.p.

Cocktail bar arrangement

PERK'S COCKTAIL BAR

• Borrel op maat (max 10 personen)
• Gin tonic’s, cocktails, wijn en bier (culinaire hapjes mogelijk)
• Champagne- en wijnarrangement

Prijs op aanvraag

Villa Pardoes

Een bijdrage voor Villa Pardoes

Het is bij aankomst bij de Winter Art Fair mogelijk vrijwillig een bedrag te doneren aan Villa Pardoes als symbolische entreeprijs en hiermee bij te dragen aan een onvergetelijke vakantiebeleving.

Over Villa Pardoes

Villa Pardoes is een sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden maken voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten met elkaar en tranen van geluk. Villa Pardoes is heel veel, maar vooral even alles vergeten en samen herinneringen maken!

Villa Pardoes is na ruim 20 jaar inmiddels een begrip in Nederland. In de Villa genieten jaarlijks 600 ernstig zieke kinderen van 4 t/m 12 jaar van een unieke vakantie, samen met hun ouders, broertjes en zusjes. Het verblijf is gratis voor alle gasten. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Deelnemende kunstenaars