Royals and Rebels Art

Art for the young and rebellious

Het leven van jonge gezinnen en tweeverdieners is hectisch en druk. Genieten van de mooie dingen in het leven staat wel zoveel mogelijk centraal. Maar waar begin je, als je eindelijk eens iets écht moois aan de muur wilt, maar nog geen giga budget hebt? Kim van Oirschot, kunstliefhebber met bergen ervaring als projectmanager bij Van Loon Galleries, kreeg deze vraag veelvuldig. Het inspireerde haar tot de oprichting van haar eigen ‘art label’ Royals and Rebels Art.

Royals and Rebels Art is voor alle kunst-, interieur- en designliefhebbers. Tegendraads en een tikkeltje brutaal, met de focus op nieuw talent in de hedendaagse kunst. Kim van Oirschot maakte er een missie van om de allerbeste kunstenaars te vinden. Beginnende kunstkopers kunnen bij Royals and Rebels Art unieke objecten aanschaffen zonder allerlei galerieën af te struinen. Naast schilderijen en fotokunst bestaat de collectie veel uit mixed media. Omdat het nog jonge, doch veelbelovende kunstenaars betreft, is het prijskaartje vaak gunstig.

Bezoek een van de exposities van Royals en Rebels Art en geef jouw woning of kantoor de finishing touch die het nodig heeft. De kunstscene heeft een nieuwe rebelse generatie van kunstliefhebbers nodig! Be a Royal or a Rebel!

Royals and Rebels

Kim van Oirschot

Tel: +31 (6) 192 183 60
Mail: hello@royalsandrebels.nl

Heuvel 4
5261 EE Vught