Onze Evenementen

De evenementen van Van Loon Galleries ontstaan met de gedachtengang de drempel weg te nemen om een galerie te bezoeken en zo in aanraking te komen met hedendaagse kunstvormen. Op deze manier zijn wij in staat het verhaal van de kunstenaars te vertellen aan een groter publiek.

En dit lijkt te lukken, met als hoogtepunten de verschillende drukbezochte edities van Biënnale Brabant en Biënnale Veghel. Hier mogen we keer op keer meer dan 25.000 bezoekers ontvangen. Dit spoort ons aan om de evenementen steeds te verbeteren en spectaculairder te maken. Het moet een genot zijn om er naar toe te gaan en in een mystieke omgeving het verhaal van de kunstenaar te leren kennen en in je op te nemen.

Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste evenementen?

Laat hieronder uw gegevens achter. Staat er een nieuw evenement op de planning, dan bent u de eerste die het hoort!

Naam *

Email *

NuEerder...

Jenny Boot & Anneke van den Hombergh - 7 maart t/m 19 april 2020
(Van Loon Galleries, Vught)
De majestueuze portretten van Jenny Boot en de kleurrijke glaswerken van Anneke van den Hombergh waren tot 19 april te bewonderen bij Van Loon Galleries.
Meer informatie

Samuel Dejong & Nimrod Messeg - 18 jan t/m 1 maart 2020
(Van Loon Galleries, Vught)
Al vele jaren maakt Samuel Dejong de schoonheid van uiterst nuttige diertjes zichtbaar voor het grote publiek. Daarnaast ontwikkelde Nimrod Messeg door de jaren heen een unieke manier om ijzer te vormen, met hitte, allerlei technieken en kracht vormt hij dit brute materiaal om in iets wat licht, gracieus, mooi, bijna zacht oogt. Beide kunstenaars verwonderen het publiek met bijzondere kunstwerken waar het oog direct op valt.

Meer informatie

Biennale Brabant - 8 nov t/m 24 nov 2019
(Koepelhal, Tilburg)
Van 8 november t/m 24 november 2019 organiseert Van Loon Galleries de vijfde editie van de Biënnale Brabant, een unieke internationale kunstexpositie die u zeker niet mag missen.

Meer informatie

Adres: NS-Plein, Tilburg

Philippe Timmermans - 24 aug t/m 29 sept 2019
(Van Loon Galleries, Vught)
De figuratieve sculpturen van Philippe Timmermans proberen – op eigentijdse wijze – gestalte te geven aan niet-tastbare gevoelens en reflecties. Van eind augustus tot eind september waren de kunstwerken te bewonderen bij Van Loon Galleries.
Meer over de kunstenaar

Summer Art Expositie - 7 t/m 23 juni 2019
(Mariakerk, Vught)
De Summer Art Expositie was een groot succes. Voor deze bijzondere expositie, met als thema de zomer in al zijn vormen en kleuren, dienden de galerie aan de Taalstraat en de naastgelegen Mariakerk als locatie. Gedurende 16 dagen exposeerden bekende kunstenaars zoals David Begbie, Marta Jedrysko en Peter Demetz hun werken in een unieke ambiance.
 
Biënnale Veghel - 30 november t/m 16 december 2018
(Koekbouw, Vught)
‘Kunst toegankelijk maken voor jong en oud’, met die gedachtegang organiseerde Van Loon Galleries in 2018 opnieuw de Biënnale. De kunstexpositie vond plaats in de Koekbouw in Veghel. De werken van maar liefst veertig nationaal en internationaal gerenommeerde kunstenaars werden tijdens de Biënnale Veghel tentoongesteld, waaronder acht nieuwe kunstenaars. De kunststromingen waar zij zich met name in verdiepen, zijn klassiek modern, expressief en figuratief, uitgedrukt in een grote diversiteit aan vormen zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, glaskunst en fotokunst.

“Door onze evenementen wordt kunst een beleving en toegankelijk voor een groot publiek.”

Openingstijden Van Loon Galleries


Woensdag t/m vrijdag:
11:00 - 17:00 uur

Zaterdag en zondag:
12.00 - 17.00 uur of op afspraak

Bel of mail ons voor een afspraak. 
T (0)31 073 684 00 15
E info@vanloongalleries.com

MENU