KunstKoop

Met de KunstKoop van de Mondriaan Stichting kunnen particulieren kunst op afbetaling kopen. U betaalt namelijk niet het totaalbedrag ineens, maar sluit een renteloze lening af. Die lost u af in maandelijkse termijnen gedurende in een periode van maximaal drie jaar. Het Mondriaan Fonds neemt de rente voor zijn rekening. 100% kunst | 0% rente. Sinds 1997 maakten meer dan 47.000 kopers gebruik van de KunstKoop en kochten voor ruim 150 miljoen euro aan kunstwerken. Aan de KunstKoop doen zo’n 125 galeries mee, verspreid over het hele land. De deelnemende galeries, waaronder Van Loon Galleries, zijn door het Mondriaan Fonds geselecteerd op onder meer professionaliteit en de kwaliteit van hun tentoonstellingsprogramma.

Meer weten?

Vraag er naar bij onze medewerkers in de galerie of check https://www.mondriaanfonds.nl/activiteiten/kunstkoop/

Hoe werkt het?

  1. U besluit een kunstwerk te kopen in onze galerie via de KunstKoop.
  2. U sluit met ons een koopovereenkomst en doet een aanbetaling.
  3. Daarna verzendt u het aanvraagformulier voor de lening naar Santander Consumer Finance Benelux. Die bericht u of de lening wordt verstrekt. Als dit het geval is, ondertekent u het leencontract.
  4. Santander Consumer Finance Benelux betaalt het totaalbedrag van de lening dan rechtstreeks aan ons. De rente van de lening wordt voor u door de Mondriaan Stichting aan Santander Consumer Finance Benelux betaald.

 

Wij houden ons strikt aan de Gallery Fair Practice Code. Hierdoor bent u – en is de kunstenaar- verzekerd van deskundige en vakbekwame afhandeling van de overeenkomst. Kijk voor meer informatie op deze pagina of ga naar de website van het Mondriaanfonds.