Anna Molcy

Schilder Christel Delrieu Pétraud bij Van Loon Galleries

Nederland, 1980

 

Anna Molcy, een Nederlandse hedendaagse kunstenares. Opgegroeid in een liefdevolle omgeving vol creatievelingen, kunstenaars en inspiratie.
In de loop van de jaren ontwikkelde ze haar talenten en experimenteerde ze met verschillende kunstvormen. Het atelier werd een plek voor gevoel van vrijheid en ontspanning. Het rangschikken en sorteren van kleurrijke figuren in haar kunstwerken was een manier om haar gedachten te ordenen en harmonie te vinden in wat soms een chaotische wereld leek.
Anna’s kunst kenmerkt zich door zijn kleurrijkheid en speelse karakter. Haar werken doen je herinneren aan je jonge jaren, waarmee ze een glimlach op je gezicht tovert. Haar kunst straalt eenvoudig geluk uit.
Ze is een voorstander van hergebruik en recycling wat zich weerspiegelt in haar kunstwerken. Anna Molcy is altijd op zoek naar manieren om nieuwe betekenissen en schoonheid te ontdekken in alledaagse voorwerpen en materialen. Haar kunst is een uitnodiging om de wereld met een positieve blik te bekijken en te genieten van de kleuren en vreugde die het leven te bieden heeft.

Liever direct contact?

Kunstenaar Petraud bij Van Loon Galleries
Van Loon Galleries kunstenaar: