Van Loon Galleries in verschillende interieurs

Van Loon Galleries bij u thuis

Neem een kijkje in verschillende interieurs

Het kan wellicht een uitdaging zijn om in te beelden hoe kunstwerken in uw interieur passen. Hoe geeft u sfeer aan de eetkamer? Tegen welke muur past het beste een horizontaal werk? Hoe vangt de kunst het beste licht?

Voor al deze vragen hebben we een nieuw onderdeel in het leven geroepen in de nieuwsbrief (en op de socials) van de galerie: Van Loon Galleries in uw interieur! Hierin zullen we verschillende interieurs, met hierin kunst van de galerie, met u delen. Aanvullend vertellen we over hoe de plaatsing van de kunst tot stand gekomen zijn en welke overwegingen genomen zijn.

Wilt u advies over kunst in uw interieur of heeft u interesse in een kunstwerk? Neem contact met ons op!

De intieme eetkamer

In de bovenstaande eetkamer zijn maar liefst vier kunstwerken te vinden van de galerie. De flower bomb van Stefan Gross, de fotokunst van Jenny Boot, een sculptuur van Rabarama en een schilderij van Hong Yi Zhuang zorgen voor een mooie samenkomst van klassiek en modern. Door de hoeveelheid kunst wordt de kamer intiem en warm en straalt het daarnaast luxe uit. De precieze combinatie en uitstraling waar de eigenaar naar op zoek was!

Van Loon Galleries bij u thuis

De klassiek/moderne eetkamer

Deze eetkamer is weer compleet anders dan de voorgaande eetkamer. De wens van de klant was om het retro-uiterlijk van de eettafel en stoelen te combineren met klassieke en moderne elementen.

De klassiek-ogende donkere fotokunst van Irene Wijnmaalen en de moderne gouden vaas van Royals and Rebels zijn de perfect combinatie voor een warme en moderne uitstraling. Daarnaast moedigen we iedereen maar al te graag aan om een uniek en opvallend object op de eettafel te plaatsen!

“De perfecte combinatie tussen klassieke en moderne elementen.”

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u graag meer foto’s van interieurs zijn om inspiratie op te doen? Meld u zich dan snel aan voor onze nieuwsbrief aan de onderzijde van de website. Heeft u zelf een mooie foto van een kunstwerk van Van Loon Galleries bij u thuis die in de nieuwsbrief mag verschijnen? Stuur ons dan een mail via info@vanloongalleries.com